Welkom bij Patisserie Leek!
winkelwagen - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Privacy Policy

Veiligheid en privacy

Persoonsgegevens die wij verwerken
Gebakislekker verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@Gebakislekker.nl, dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Gebakislekker verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw bestelling.
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder, indien u daar toestemming voor heeft gegeven deze te willen ontvangen.
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Gebakislekker analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- Gebakislekker volgt uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.


Geautomatiseerde besluitvorming
Gebakislekker neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Gebakislekker) tussen zit. Gebakislekker gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Betaaldiensten Multifactor en Afterpay keuren achteraf betalingen goed of af.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Gebakislekker bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

  • Inactieve klantaccounts verwijderen we na 7 jaar. Na die periode gebruiken we gegevens alleen anoniem, voor interne rapportages.

    Voor de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw bestelgegevens 7 jaar bewaren. Daarna gebruiken we deze alleen anoniem voor interne rapportages.

    In geval van fraude worden uw gegevens voor langere tijd bewaard.




Delen van persoonsgegevens met derden

Gebakislekker verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

In geval van wettelijke verplichting of fraude zullen we uw gegevens moeten overhandigen aan de desbetreffende instantie.


De partijen die toegang hebben tot jouw gegevens via Gebakislekker mogen deze alleen gebruiken als dat nodig is voor onze dienstverlening. 
 
  
Betaling van uw bestelling:
Voor betalingen maken wij gebruik van Multisafepay en Afterpay, uw betaalgegevens en geboortedatum worden door hun verwerkt volgens hun privacy voorwaarden (AVG/GDPR).
 
Multisafepay 
 
 
 
 
Hosting
Uw gegevens worden opgeslagen op de geavanceerde en beveiligde servers van transip. Uw gegevens worden door hun verwerkt volgens hun privacy voorwaarden (AVG/GDPR).

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Gebakislekker gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Gebakislekker gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op de volgende website kunt u uw cookie instellingen bekijken en beheren; http://www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:


Cookie: Googly Analytics Remarketing
Functie: Dit cookie analyseert het gebruik van onze webwinkel. Op basis daarvan kunnen we u producten adviseren die bij u past.  
Bewaartermijn: maximaal 2 jaar
Google deelt geen anonieme data met derden. Privacy statement


http://www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Gebakislekker en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen per e-mail naar info@Gebakislekker.nl of per post: Gebakislekker t.a.v. GDPR-afdeling Breestraat 7 1941 ED Beverwijk
 
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Gebakislekker wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Gebakislekker neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Wie is er verantwoordelijk voor je gegevens?
Gebakislekker is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Gebakislekker is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 3409324. en BTW-nummer: NL185546687B01.

U kunt ons bereiken op de volgende manieren;

Per telefoon: 0251-223157
Per post:  Breestraat 7 1941 ED Beverwijk
Per e-mail: info@Gebakislekker.nl